För arbetsgivare

För arbetsgivare

Att rekrytera kan för många kännas som en lång utdragen process som kostar både dyrbar tid och pengar. Har ni ett rekryteringsbehov är vikten av att synas mot rätt målgrupp A och O.

Många företag, kommuner och landsting glömmer att som arbetsgivare profilera sig på ett attraktivt sätt. När det väl är dags att rekrytera är det försent. Marknadsföring är en process som kräver långsiktighet och det inte enbart för att attrahera nya medarbetare utan även för att behålla de resurser bolaget har idag. Därför jobbar alltomrekrytering.se med allt ifrån employer branding, cv-sök till enkel annonsering och mer därtill. Vi på alltomrekrytering.se vet att långsiktiga mål är det som krävs för att lyckas.
Vi hjälper till med grovjobbet så ni kan få fortsätta göra det ni är bäst på. Vi tycker att det ska vara kul och spännande att rekrytera. Det skall även vara kostnadseffektivt och framför allt ska man hitta de profiler som passar just er.

Vi jobbar ständigt för att uppmärksamma Sveriges arbetssökande om nya intressanta karriärmöjligheter och därför vet våra kunder att de får valuta för pengarna under ett samarbete med alltomrekrytering.se. Genom att jobba nischat och med spetskompetens erbjuder vi våra kunder en hög träffsäkerhet i sina rekryteringar.

Som man brukar säga – It´s all about the details. Hos oss syns Ni där ni ska synas och mot dem som ni vill ska se er!

Rulla till toppen