Senior Account Manager

junior account manager

HR Group Nordic AB firar 2018 tio år som ett av Sveriges största nätverk av nischade jobbsajter. Vi har sedan starten hjälpt tusentals företag, organisationer, landsting, kommuner, föreningar och myndigheter att nå ut till kvalificerad personal. I vårt nätverk av nischade jobbsajter återfinns några av Sveriges mest namnkunniga kanaler, såsom Sjukvårdsrekrytering, Skolrekrytering, Teknikrekrytering, Ekonomirekrytering, Juridikrekrytering, Säljrekrytering, Förskolerekrytering, IT-rekrytering och Universitetsrekrytering. I Norge och Finland driver vi Stillingskanalen, Kommunekanalen samt Kaikkitöistä. Vi erbjuder våra kunder exponering via egna kanaler samt via Facebook och LinkedIn för att nå maximalt antal kandidater.

Just nu är vi 15 personer, men växer så det knakar, därför söker vi en

Senior Account Manager

Vi söker dig som har ett stort eget driv och som söker en arbetsplats med bra sammanhållning där utvecklingsmöjligheterna inom försäljning är stora.
Du kommer att arbeta tillsammans med ett team som består av unga och ambitiösa personer med ett energiskt lynne.

Som person vill du ständigt utvecklas och du karaktäriseras av ett brinnande intresse för försäljning. Det är av stor vikt att du tycker om att göra affärer och inte räds av att lyfta telefonen och kontakta kunder.

Som seniorsäljare arbetar du med en individuellt anpassad budget där du ansvarar för att uppsatta mål nås och det är därför viktigt att du motiveras av resultat.

Vad gör du hos oss?

– Via telefon arbeta med nykunds,- och befintligkundsbearbetning där du strukturerat identifierar kundens behov av våra tjänster. Din uppgift är att tillsammans med kunden ta fram den bästa lösningen för just dem.
– Driva och maximera den egna försäljningen samt ansvar för att uppnå den uppsatta månadsbudgeten.
– Proaktivt arbeta med uppföljning av dina kunder som du inlett ett samarbete med.

Vem är du?

– Du har dokumenterat goda försäljningsresultat, gärna från telefonförsäljning, mötesbokning, mediaförsäljning, rekryteringsförsäljning eller liknande.
– Du har minst 1 års erfarenhet av försäljning.
– Du har ett inre driv och har ambitioner att klättra internt.
– God datorvana.

HR Group Nordic AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person då vi gärna rekryterar i de egna leden, så det är enbart du själv som sätter gränsen för din egen utveckling. Vi tillämpar fast månadslön med en rörlig del utan tak, så möjligheten att påverka den egna lönen är mycket god.

Vad kan vi erbjuda dig?

– 6 timmars arbetsdag – baserat på en heltidslön
– Omfattande säljutbildning med coachning
– Konkurrenskraftig lönesättning
– Fast månadslön + provision
– Utmanade och spännande säljtävlingar
– Från sommaren flyttar vi in i nya fräscha lokaler med utsikt över Hammarby sjö och Södermalm, ett stenkast från Skanstull.

Ansökan
Skicka in din ansökan snarast, dock senast 2018-02-17.
Märk din ansökan med ”Senior Account Manager”.

[button link=”http://alltomrekrytering.se/job/senior-account-manager/?form=apply#wpjb-scroll” bgColor=”rgba(255, 130, 0, 0.3)” hoverBgColor=”rgba(6,6,6,1)”]ANSÖK NU[/button]

Rulla till toppen