Kompetensområden

Kompetensområden

Ekonomi
Behöver Ni förstärkning till ekonomiavdelningen? Har Er revisor gått på mammaledighet? Vi har allt ifrån assistenter till ekonomer.
www.ekonomirekrytering.com

Juridik
Att hitta en jurist som har erfarenhet inom ett specifikt område kan ibland kännas svårt. Genom oss har Ni en möjlighet att själva söka efter kandidater som uppfyller Era kriterier.
www.juridikrekrytering.com

Sälj
Letar Ni efter en Key Account Manager? Oavsett om Ni söker efter kandidater som har erfarenhet inom tekniskt försäljning eller kandidater som har en viss språkkunskap så har vi möjlighet att hjälpa Er att hitta rätt!
www.saljrekrytering.com

Universitet
Behöver Ni komma i kontakt med en lektor inom pedagogik? Vi har alltifrån nyexaminerade kandidater till kandidater med över 12 års erfarenhet.
www.universitetsrekrytering.com

Skola
Börjar det närma sig skolstart och Ni har fortfarande inte kommit i kontakt med de rätta lärarna för tjänsterna? Hos oss har Ni en möjlighet att hitta de rätta kandidaterna!
www.skolrekrytering.com

Teknik
Vi kan erbjuda Er kompetens som sträcker sig från rörmokare till ingenjörer inom olika områden.
www.teknikrekrytering.com

IT
IT- branschen förändras dagligen och det gäller att hålla sina kunskaper uppdaterade. Vi har kandidater som är specialiserade med kompetenser inom hela IT-sektorn. Då det finns ett ständigt behov av kunniga medarbetare arbetar vi ständigt för att hitta rätt för Er.
www.itrekrytering.com

Sjukvård
Våra kunder finns både inom den offentliga sektorn som inom de privata vårdgivarna. Att det råder brist på kompetent sjukvårdspersonal är något som är säkert. Genom oss har Ni en möjlighet att komma i kontakt med just den kandidat Ni söker efter.
www.sjukvardsrekrytering.com

Rulla till toppen