Specialistområden

Specialistområden

Det kan ibland finnas tjänster som är lite svårare att tillsätta. Svårigheterna kan många gånger grunda sig i ren brist på rätt kompetens eller att ni helt enkelt vill hitta just den rätta kandidaten.

Chefer
När det gäller att hitta en bra ledare finns det alltid många faktorer som måste stämma överens. En bra ledare ska kunna locka fram det bästa av sina medarbetare och styra dem i rätt riktning. Vi har kandidater för chefer men även andra ledande befattningar. Eftersom man som chef har en stor inverkan på sin personal så är det viktigt att hitta rätt kandidat för tjänsten så att övriga medarbetare trivs och får en bra förebild!

Finans

Söker Ni efter någon som kan komma med nya idéer och ska inneha en viss typ av erfarenhet sen tidigare? Vi har kandidater som har erfarenhet av alltifrån redovisning och bokföring till finansiella processer. Ni har en möjlighet att hitta kandidater som kan hjälpa till att föra Ert företag i rätt riktning, oavsett om det handlar om att öka omsättningen eller att struktur på allt.

Ingenjörer
Det gäller att ta vara på ingenjörer då det är brist på dessa specialistkompetenser idag runt om i Norden. Det gäller att vara flexibel både som kandidat och som arbetsgivare då teknikbranschen ständigt förändras. Hos oss på HR Group Nordic har Ni en möjlighet att komma i kontakt med kandidater som både har en god anpassningsförmåga och rätt specialkompetens.

IT
Många företag använder sig idag av bemanning och rekryteringsföretag när det gäller att komma i kontakt med kunnig IT personal. En av anledningarna är att det är svårt att komma i kontakt med kandidater som har rätt kunskap då kompetensen inom IT är en färskvara. Vi har en möjlighet att hjälpa Er att komma i kontakt med rätt kompetens utan att slänga ut hundratusentals kronor.

Sjukvård
Det råder stor brist på sjukvårdspersonal runt om i landet och därför gäller det att ta vara på de kandidater som finns tillgängliga. Genom oss har Ni en möjlighet att själva se över vad det är för typ att kandidater ni söker efter, samt vilken kompetens de ska inneha. Oavsett om ni är ute och söker efter en geriatriker eller en tandsköterska så har vi kandidater med rätt kompetens inom er region.

Rulla till toppen