Arbeta hos oss?

Sök nytt jobb hos oss i dag

HR Group Nordic AB är en expansiv och väletablerad organisation inom rådgivning gällande rekryteringsfrågor samt försäljning av produkter såsom annonsering och olika rekryteringslösningar. Företaget har några av de starkaste nischade jobbsajterna på marknaden samt lösningar som innefattar sociala medier vilket erbjuder kunderna en träffsäker kanal att samarbeta med. Vi äger och förvaltar flertalet varumärken, såsom Sjukvårdsrekrytering.se, Teknikrekrytering.se, Skolrekrytering.se, Alltomrekrytering.se, ITrekrytering.se, Universitetsrekrytering.se, Säljrekrytering.se, Juridikrekrytering.se, Ekonomirekrytering.se, Karriärskolan.se, Attraktivaarbetsgivare.com i Sverige. I Norge äger vi varumärkena Stillingskanalen.no och Kommunekanalen.no och i Finland äger vi den breda portalen Kaikkitöistä.com. 

Just nu söker vi en juniorsäljare för omgående anställning!

Vill du arbeta som juniorsäljare mot företag och organisationer i ett spännande bolag som andas entreprenörskap och innovativt tänkande? Välkommen till HR Group Nordic AB!

 
-Via telefon arbeta med nykundsbearbetning där du strukturerat identifierar kundens behov av våra tjänster. Din uppgift är att tillsammans med kunden ta fram den bästa lösningen för just dem.
-Driva och maximera den egna försäljningen samt ansvar för att uppnå den uppsatta månadsbudgeten.
-Proaktivt arbeta med uppföljning av dina kunder som du inlett ett samarbete med.

Erfarenhet från försäljning är ett plus men inget direkt krav eftersom vi utbildar och coachar våra medarbetare kontinuerligt.


Vi söker dig som har ett stort eget driv och som söker en arbetsplats med bra sammanhållning där utvecklingsmöjligheterna inom försäljning är stora. Du kommer att arbeta tillsammans med ett team som består av unga och ambitiösa personer med ett energiskt lynne.
Som person vill du ständigt utvecklas och du karaktäriseras av ett brinnande intresse för försäljning. Det är av stor vikt att du tycker om att göra affärer och inte räds av att lyfta telefonen och kontakta kunder samt att du trivs i det personliga mötet. Som B2B-säljare arbetar du med en individuellt anpassad budget där du ansvarar för att uppsatta mål nås och det är därför viktigt att du motiveras av resultat.


HR Group Nordic AB erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för rätt person då vi gärna rekryterar i de egna leden, så det är enbart du själv som sätter gränsen för din egen utveckling. Vi tillämpar fast månadslön med en rörlig del utan tak, så möjligheten att påverka den egna lönen är mycket god.

• Utbildning
• Konkurrenskraftig lönesättning
• Fast månadslön + provision
• Branschens fräschaste onlinerekryteringserbjudande med annonsering på Facebook och LinkedIn
• 6 timmars arbetsdag – med heltidslön
• Utmanade och spännande säljtävlingar
• Härliga kollegor
• Fräscha lokaler i Hammarby sjöstad

Passar profilen in på dig? Sänd in din ansökan innehållande CV och personligt brev här. Märk din ansökan med ”Juniorsäljare”.

Ansök

Banner


Lämna ett svar

Rulla till toppen